TOP-tijd van start in West

485 keer bekeken 0 reacties

Deze maand vond de Kick-off van Top-tijd plaats, waarbij ruim 120 jongeren meteen aan de slag gingen met allerlei leuke activiteiten. Onder andere lasergame gekoppeld aan atletiek en een workshop door niemand minder dan YouTuber Rarko.

Met TOP-tijd zorgen we voor een inspirerende en kansrijke omgeving voor alle kinderen. Een omgeving waarin ze buiten schooltijd nieuwe ervaringen opdoen en talenten kunnen ontdekken. 
TOP-tijd staat voor Talent, Ontdekken & Plezier. Het is de naam die we in ’s-Hertogenbosch geven aan een verrijkte schooldag voor kinderen en jongeren in de wijk West. Een brede coalitie van scholen, welzijn- cultuur- en sport-partners heeft samen gezorgd voor een gevarieerd aanbod van buitenschoolse activiteiten voor alle kinderen en jongeren van de wijk. Toegankelijk, stimulerend én inspirerend voor alle kinderen.

TOP-tijd biedt kinderen en jongeren een langere dag, met ruimte voor nieuwe kansen. Na de schooldag kunnen kinderen meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van onder andere: sport, cultuur, gezondheid, sociale vaardigheden en techniek. De activiteiten vinden veelal plaats op of rondom de school, en zijn gratis toegankelijk voor alle kinderen. 

Meer weten over TOP-tijd? Klik hier. 

Afbeeldingen

Bekijk ook

Cookie-instellingen