Meld je aan voor het Gelijke Kansen Event op 7 juni!

184 keer bekeken 0 reacties

Wat jij doet, doet ertoe! Kom voor inspiratie naar het Gelijke Kansen Event op woensdag 7 juni van 13:30 tot 18:00 uur. Dat wordt een mooie middag voor iedereen die iets voor het thema voelt of er meer over wil weten. 

Wat jij doet, doet ertoe! 
In ’s-Hertogenbosch werken we met elkaar aan meer gelijke kansen voor kinderen en jongeren. Op school, in de wijk en thuis. Samen willen we ervoor zorgen dat alle kinderen en jongeren de mogelijkheden krijgen om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Dagelijks zetten honderden betaalde en onbetaalde werkers in ’s-Hertogenbosch zich daarvoor in. Leerkrachten, muziekdocenten, sportleraren, welzijnswerkers, beleidsmakers. En in die praktijk kom je allerlei uitdagingen tegen. Wat werkt? Hoe maak je het verschil? Hoe betrek je ouders beter? Waar moet je vooral mee doorgaan? En: hoe houden we met elkaar de energie vast? 


Kom voor antwoorden en inspiratie naar het Gelijke Kansen Event op woensdag 7 juni van 13:30 tot 18:00 uur. Dat wordt een mooie middag voor iedereen die iets voor het thema voelt of er meer over wil weten. 
Check de uitnodiging voor meer informatie en meld je aan!

 

 

 

Afbeeldingen

Bekijk ook

Cookie-instellingen