Maak kennis met Actief in Den Bosch!

1059 keer bekeken 0 reacties

Actief in Den Bosch is hét online platform waar inwoners van 0-100 jaar kunnen kennismaken met sport, bewegen en activiteit & kunst, cultuur en creativiteit. Aanbieders zetten hun kennismakingsaanbod online en inwoners schrijven zich met hun account in voor een activiteit.

Maak kennis met SPORT, BEWEGEN en ACTIVITEIT & KUNST, MUZIEK en CREATIVITEIT!
Actief in Den Bosch is hét online platform waar inwoners van 0-100 jaar kunnen kennismaken met sport, bewegen en activiteit & kunst, cultuur en creativiteit.

Aanbieders zetten hun kennismakingsaanbod online en inwoners schrijven zich met hun account in voor een activiteit. Zo eenvoudig werkt Actief in Den Bosch.

´S-PORT en Huis73 zijn eigenaar van het platform en proberen zoveel mogelijk aanbieders en inwoners enthousiast te krijgen voor Actief in Den Bosch. Het hele jaar door staan alle activiteiten online en jaarlijks brengen we voor de doelgroepen een boekje uit waarin het aanbod staat. Zo kunnen peuters, kids, jongeren en volwassenen nieuwe talenten ontdekken, hun skills ontwikkelen en iets nieuws proberen. Doe dus mee en wie weet vind jij of jouw kind wel de sport of hobby van zijn/haar leven!

Het kennismaken is laagdrempelig. Iedereen moet mee kunnen doen! Het is veelal gratis en soms wordt er een onkostenvergoeding voor locatiehuur of materialen gevraagd. Mocht een kind/gezin deze kosten niet kunnen betalen dan proberen we een oplossing te zoeken.

Nieuw sinds dit jaar is de translatefunctie op de website www.actiefindenbosch.nl. Klik rechtsbovenin op de homepage op het icoontje ‘A’ en choose your language. Zo kan iedereen lezen hoe inschrijven en meedoen werkt. Je kan kiezen uit 14 talen.

Activiteiten 0-3 jaar | Sjors voor Mini’s
Activiteiten 4-12 jaar | Sjors sportief & Creatief
Activiteiten 13-20 jaar | Try Out
Activiteiten 21+ jaar | FollowUp

Heb je vragen? Of ideeën? Of wil je meer informatie? Bel, app of mail met Wendy Assmann.

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen