Rijke Schooldag van start!

1027 keer bekeken 0 reacties

Met zeventien partnerorganisaties in West tekenden we gisteren een convenant waarin we afspreken samen te gaan werken aan een Rijke Schooldag voor alle kinderen in West.

Met zeventien partnerorganisaties in West tekenden we gisteren een convenant waarin we afspreken samen te gaan werken aan een Rijke Schooldag voor alle kinderen in West. De komende weken gaan we met het primair- en voortgezet onderwijs, welzijn, cultuur en sport aan de slag om te komen tot een breed aanbod van extra buitenschoolse activiteiten.
 
De Rijke Schooldag zorgt ervoor dat kansengelijkheid zich niet beperkt tot het klaslokaal, maar dat ook daarbuiten elk kind de kans krijgt om nieuwe ervaringen op te doen, talenten te ontdekken, zelfvertrouwen te ontwikkelen en plezier te maken – onafhankelijk van de tijd, middelen of mogelijkheden van ouders en omgeving.
 
De coalitie bestaat uit: de basisscholen KC de Kwartiermaker, KC Boschveld, KC de Kruisboelijn, KC Westerbreedte, KC de Ontdekking, BS Nour, BBS Boschveld en BBS Kruiskamp, de VO-scholen Bossche VakschoolDe Rijzert school voor praktijkonderwijs, en Van MaerlantKanteel KinderopvangFarent  sociaal werk, Huis73.nl, S-PORT, Jongerencentrum 4 West en atletiekvereniging O.S.S-VOLO.

Wil jij je ook inzetten voor #gelijkekansen voor alle kinderen in West? Meld je dan bij ons via: gelijkekansen@s-hertogenbosch.nl 

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen