Te weinig geld om mee te doen aan leuke sport- of cultuur-activiteiten in Den Bosch?

1093 keer bekeken 0 reacties

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur 's-Hertogenbosch-Vught kan helpen! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught helpt gezinnen waarbij ouders te weinig (besteedbaar) inkomen hebben om de contributie of het lesgeld te betalen.

Dansen, voetballen, muziek maken, tekenen, hockeyen, zingen of een andere sport- of cultuuractiviteit waar kinderen aan deelnemen, leert hen samenwerken, omgaan met winnen en verliezen, ze maken nieuwe vrienden en het is goed voor het zelfvertrouwen. Ze horen ergens “bij” en zijn even uit de meestal niet zo fijne thuissituatie.

Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter!

 

Maar wat als er thuis weinig geld is? 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught helpt gezinnen waarbij ouders te weinig (besteedbaar) inkomen hebben om de contributie of het lesgeld te betalen.

Ouders kunnen zelf geen bijdrage aanvragen, daar is een intermediair voor nodig. Onze intermediairs zijn onder andere werkzaam bij Stichting Leergeld, op de verschillende wijkpleinen, in de gezondheidszorg en schuldsanering en in het basisonderwijs. Ook jeugdhulpverleners, buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen zijn vaak intermediair van ons fonds.

Als er een sport- of cultuuraanvraag bij het Jeugdfonds is ingediend kan een kind vaak al binnen drie weken deelnemen aan de gekozen activiteit. Zowel de aanbieder, de intermediair en ouders ontvangen een bewijs van goedkeuring en het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught betaalt de contributie of het lesgeld direct aan de aanbieder.

Heb je vragen dan kun je gedurende schoolweken, de coördinator van Jeugd Sport & Cultuur Fonds e-mailen of bellen (shertogenbosch@jeugdfondssportencultuur.nl / 06-15642732 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Afbeeldingen

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen