Benieuwd naar onze nieuwe Gelijke Kansen ambassadeurs?Niet één, niet twee, maar drie!lees meer
Samen impact maken tijdens het Gelijke Kansen FestivalBedankt dat je er was!lees meer
Gelijke kansen voor ieder kind in 's-Hertogenbosch, dat is ons doelOp school, in de wijk en thuisLees meer

Petje af

Bij Petje af ontdekken nieuwsgierige kinderen van 9 t/m 14 jaar op zondag de wereld. Het programma biedt kansen aan kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Er zijn veel kinderen met talenten, waarbij het door hun leefsituatie niet vanzelfsprekend is dat zij weten waar ze goed in zijn en wat er allemaal mogelijk is in de wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat de plek waar de wieg heeft gestaan, nooit de kansen in de toekomst mag bepalen.

Bij Petje af komen kinderen 30 zondagen per jaar in aanraking met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. Met het praktijkgerichte programma, waarin ook het gezin wordt betrokken, ontdekken kinderen hun talenten, ontmoeten zij nieuwe mensen en ontwikkelen zij (nieuwe) vaardigheden, een positief zelfbeeld en een beter perspectief voor de toekomst.

Petje af ’s-Hertogenbosch (onderdeel van de stichting Petje af Noordoost Brabant) is een zelfstandig opererende stichting en maakt onderdeel uit van de landelijke Petje af-koepel. In samenwerking met de koepelorganisatie Petje af Nederland en alle andere Petje af-stichtingen maken we onze toekomstdroom waar: een samenleving waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen, hun talenten ontdekken én in te zetten voor de toekomst. Door onderdeel te zijn van een landelijke organisatie creëren we meer impact voor de vele talentvolle kinderen in het land.

Doe jij ook mee?

Wil jij graag bijdragen aan de toekomst van talentvolle kinderen? Meedoen met Petje af kan op verschillende manieren. Neem contact op via noordoost-brabant@petjeaf.nl of 088 33 01 143.

Cookie-instellingen