Sanne de Rooij

"We mogen best wat beter op elkaar letten: meer community, minder individualiteit."

Wie ben ik?

Leuk om kennis te maken! Heb je vragen over communicatie, pers of marketing? Dan help ik je graag. Mijn passie? Schrijven. Maar die had je vast aan zien komen. Als klein meisje vond ik schrijven al het leukste wat bestond. Het liefst maak ik toffe, impactvolle verhalen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, ben ik in de sportschool te vinden of lees ik thrillers. Maar ik sta ook open voor een goed boek over kansengelijkheid ;).

Wat neem ik mee?

Die impactvolle verhalen maken, deed ik eerst als journalist. Waardoor ik naast schrijven ook veel bezig was met het maken van video’s en documentaires. Toch maakte ik de switch naar communicatie. Gelukkig is het verschil niet enorm groot en versterkt het een het ander. Want scherpe vragen stellen is juist bij dit onderwerp belangrijk.

Wat betekent gelijke kansen voor mij?

Dingen die voor mij vroeger vanzelfsprekend waren – van een zonvakantie tot een mobiele telefoon, zijn voor andere kinderen misschien wel een uitzondering. Dat besef ik mezelf steeds vaker. Gelijke kansen betekent voor mij daarom dat je omgeving niet je toekomst hoeft te bepalen. En ook dat we wat beter op elkaar moeten letten: meer community, minder individualiteit.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen