Wilma van der Aalst

"Mijn doel is om te streven naar een wereld waarin iedereen wordt uitgedaagd."

Wie ben ik?

Mijn vrije tijd breng ik het liefst actief door. Ik geniet ervan om vegetarische gerechten te bereiden voor grote groepen. Daarnaast koester ik mijn passie voor tuinieren, lezen en het bezoeken van theaters en musea. In de zomer ben ik een enthousiaste vrijwilliger op de boulevard. Ik werk al dertig jaar in het sociale domein van ‘s-Hertogenbosch, waar ik ook met veel plezier woon.

Wat neem ik mee?

In mijn werkzame leven richtte ik me voornamelijk op de thema’s communitybuilding, (kinderen en) armoede, laaggeletterdheid, diversiteit en inclusie. Dit deed ik bij Divers en vervolgens bij Farent. Naast mijn oorspronkelijke opleiding als opbouwwerker, ben ik communicatietrainer en faciliteer ik sessies voor Creatief Denken. Daarnaast volgde ik de opleiding diversiteitsmanagement.

Wat betekent gelijke kansen voor mij?

Dit programma biedt mij de gelegenheid om zowel mezelf als de mensen en organisaties om me heen uit te dagen. Door de kansen van kinderen te verbeteren, om te beginnen in 's-Hertogenbosch. Kansenongelijkheid is onverteerbaar en draagt bij aan verdere segregatie in de Nederlandse samenleving. Mijn doel is om te streven naar een wereld waarin iedereen wordt uitgedaagd en zijn of haar talenten volledig kan benutten. Hier zet ik me dan ook heel graag volledig voor in.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen