Kim Blatter – van den Dungen

"Het is belangrijk dat kinderen ontdekken wat er buiten hun eigen straat allemaal nog meer is in de stad."

Wie ben ik? 

Mijn interesses? Sport, gezelligheid, vrienden, vakanties en nog veel meer. Wat ik ontzettend leuk vind is mijn twee zoontjes uitdagen om zichzelf te ontwikkelen. Ook ben ik te vinden op het hockeyveld, in de sportschool en in de bergen om te skiën. Ik ben een echte doener en daardoor zeer praktisch ingericht. 

Wat neem ik mee? 

Na mijn studie ALO werkte ik tien jaar bij S-PORT als combinatiefunctionaris. Waar ik gymlessen gaf en het belang van een gezonde leefstijl overbracht aan zowel kinderen als ouders. Door deze functie bouwde ik een uitgebreid netwerk op in ’s-Hertogenbosch, met scholen en professionals. Vervolgens kreeg ik de kans om sportevenementen voor kinderen te organiseren. Een leuke en dankbare taak. Na mijn tijd bij S-PORT koos ik ervoor om projectleider te worden bij het Gelijke Kansen programma.   

Wat betekent gelijke kansen voor mij? 

Dat kinderen en jongeren de mogelijkheid hebben zichzelf breed te ontwikkelen. Het is belangrijk dat ze nieuwe activiteiten uitproberen en ontdekken wat er buiten hun eigen straat allemaal nog meer is in de stad. Wat daarbij niet mag ontbreken is iemand in de omgeving die ze de steun en stimulans geeft om te zijn wie ze zijn. 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen