Subsidieregeling Innovatie Gelijke Kansen en Cultuur stopt

37 keer bekeken 0 reacties

Maar onze missie niet! De subsidieregeling Innovatie Gelijke Kansen en Cultuur stopt per 27 juni 2024. Waarom? De regeling biedt in sommige gevallen te weinig ruimte om goede initiatieven flexibel te steunen.

Voor aanvragers die nu nog een lopend project hebben verandert er niets. Jouw project wordt gewoon uitgevoerd en afgerond volgens de aanvraag.

Twaalf projecten

De regeling steunt of steunde de afgelopen twee jaar twaalf projecten op het gebied van muziek, (digitale) kunst, spoken word en video. Al deze projecten waren een samenwerking tussen één of meerdere culturele makers en bijvoorbeeld scholen en jongerenwerk.

In maart 2022 werd de subsidieregeling opengesteld voor culturele makers en maatschappelijke organisaties in Den Bosch. Het doel? Initiatieven steunen die drempels wegnemen voor kinderen en jongeren om mee te doen aan culturele activiteiten.

We blijven ons inzetten! Help je mee?

Cultuuronderwijs en cultuurdeelname zijn een bewezen effectief middel om te werken aan kansengelijkheid voor kinderen en jongeren. Muziek, dans, theater, digitale en beeldende kunst: het helpt kinderen hun talenten ontdekken en horizon verbreden.

Heb jij, of samen met andere partners een idee om culture activiteiten naar kinderen, jongeren en/of gezinnen toe te brengen? Neem dan contact op met het programmateam Gelijke Kansen via gelijkekansen@s-hertogenbosch.nl.

Vragen over het stoppen van de regeling?

Ook dan mail je naar gelijkekansen@s-hertogenbosch.nl.

Afbeeldingen

Bekijk ook

Cookie-instellingen